Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Visova Lenka uvařila 20. 4. 2024 12:53 Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 6. 6. 2013 13:51 Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 10. 2011 09:30 Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 10. 2011 09:30 Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 10. 2011 09:30 Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun