Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Zeleninová jídla 25 názorů

Suroviny

1/2 kg mrkve
1 kedluben
1/2 kg kuřecí řízky
trochu zázvoru
1/2 KL římského kmínu
1 KL harissa
špetka skořice
1 KL sójové omáčky
1-2 KL cukru
2 stroužky česneku
svazek zelené petrželky
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev a kedluben nakrájíme na hranolky, dáme je do zapékací misky a smícháme s kořením, cukrem, solí, česnekem a malinko podlijeme.

  2. Dáme péct zhruba na 30-40 min. ( podle velikosti hranolek) do rozpálené trouby na 200°C.

  3. Mezitím pokrájíme maso na kousky a zázvor na drobno.

  4. Maso se zázvorem opečeme na oleji a zakápneme sójovou omáčkou.

  5. Přidáme ještě asi na posledních 10 min. k zelenině a dopečeme. Zelenina by měla zůstat křupavá.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 200 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem

1 2

Tématické fráze: mrkev a kedlubna veprove s mrkvi a kedlubnou prsni na mrkvi recepty mrkev a kedlubny kuřecí maso na kedlubnách kedlubna s kuřecím masem kedlubnz s mrkví a kuřecím masem salat z kedlubny a mrkve kedluben s kuřecím masem kedlubny recepty dušená mrkev s kuřecím masem a kedlubna kuřecí maso s kedluben kureci maso z mrkve hranolky z kedlubny a mrkve kedlubny s kuřecím maem sprostá mrkev kedlubna kurecim masem recept na kedlubny s kuřecím kedlubna s masem v troube recepty z kedluben

Zapomněl/a jsem heslo