Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Colombo65 uvařil 4. 6. 2010 19:46 Kotlety – „dešťovky“ 0 0 Zobrazit detail Kotlety – „dešťovky“ Okomentovat
Colombo65 uvařil 4. 6. 2010 19:46 Kotlety – „dešťovky“ 0 0 Zobrazit detail Kotlety – „dešťovky“ Okomentovat
Pět možností, jak nastavit bramborovou kaši zeleninou. Dýně dodá barvu, celer výraznou chuť a zelí zase svěžest
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Bratislavský guláš podle ČSN: Vynikající dušené maso s kořenovou zeleninou a vůní divokého koření si určitě oblíbíte