Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Eliza uvařila 16. 3. 2013 18:14 Křehké a voňavé kuřecí řízečky na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2013 18:14 Křehké a voňavé kuřecí řízečky na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2013 18:14 Křehké a voňavé kuřecí řízečky na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana