Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice pečená na bramborech

Venku není příliš hezké počasí, prší a je chladno. Připravte si pohodový program, například s rodinou u filmu, a uvařte jídlo, které vám nezabere moc času. Můžete upéct třeba šťavnatou krkovici na bramborech.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (25 min příprava + 55 min tepelná úprava)

6. 2. 2015 09:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 259 kJ / 301 kcal
Bílkoviny8,24 g
Tuky0,55 g
Vláknina13,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotopostup a ostatní moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

1. 2. 2022 12:49

Ukládám a vyzkouším. :-)

Marie Svarcova

1. 2. 2022 09:49

:-)<3<3<3jak jinak Nádhera :-K

Lucienne94

21. 1. 2021 00:01

Kvůli bramboram jsem pekla taky delší dobu než je uvedené. Ale jinak bylo jídlo opravdu moc dobré. Určitě ho zase někdy připravím. :yes:

Katka K.

1. 3. 2016 20:05

ještě upřesním, pekla jsem na 220 st.

Katka K.

1. 3. 2016 20:01

Opravdu výborné!
Dělala jsem to s čerstvou paprikou a rajčaty, bez rozmarýnu a adžiky (použila jsem koření na brambory a maso), brambory jsem prokladla cibulí a zalila je trochou smetany. Za hodinu jsme jedli :yes:

petra

16. 2. 2015 14:07

Opravdu po hodině byly pořád tvrdé, maso jsem vyndala a brambory ještě hodinu dopekla a byly akorát, ani nebyly nějak úplně extra měkké. Ale to je jedno, člověk si poradí :)

Frantiska Frantiska

15. 2. 2015 18:23

1974andrea: v me troube by byly za dve hodiny při 200°C na uhel :)

1974andrea 1974andrea

15. 2. 2015 16:48

petra:Při 200C jste pekla dvě hodiny brambory? To je divné, to už by musely být na kaši:-/

petra

15. 2. 2015 12:55

Lečo se šlehačkou si vůbec neumím představit.
Jinak bylo to dobrý, ale až druhej den, až se to trochu odleželo. Brambory jsem ovšem pekla dvě hodiny, protože byly pořád tvrdý :)

leosek leosek

13. 2. 2015 14:15

Ze šlehačkou to je dobrý,ale na spodek se dá maso a brambory na horu.:-!:-!žádný vývar:-!:-!

1974andrea 1974andrea

13. 2. 2015 14:07

petra:Dolít se může vždycky;-)

petra

13. 2. 2015 13:54

Najela jsem si na vaše stránky a už to vidím, 150 ml :)

1974andrea 1974andrea

13. 2. 2015 13:51

petra:Petruš, toho vývaru ne moc, jen tak, aby byly potopené ty brambory, pustí ještě vodu a maso šťávu. Tak aby to neplavalo;-)

petra

13. 2. 2015 13:40

Dneska budu zkoušet tenhle recept, jen nevím kolik toho vývaru...?

cvrnda cvrnda

8. 2. 2015 15:16

:yes: místo leča jsem použil pepřák- www.toprecepty.cz/recept/29054-cuketovy-peprak/ :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená krkovice nejlepší recepty vepřová krkovice pečená na bramborách pečená krkovička plátky pečená krkovice plátky krkovice plátky pečená v troubě krkovice nejlepší recepty pecena krkovice pecena krkovicka s brambory krkovice s bramborem pečená krkovička s bramborem zapecena krkovicka s bramborem krkovice na bramborách zapečená krkovice s bramborem krkovice v troubě krkovička recepty krkovice recept pečená krkovička pečená krkovice na plátky krkovice recepty pečená krkovice se smetanou

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, lečo, vývar masový, brambory, rozmarýn, koření adžika, olej, sůl

TopRecepty.cz

Krkovice pečená na bramborech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E2v0