Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Jídlo pro zahřátí? Tuniská variace na lečo vás dostane vůní římského kmínu a česneku a zvedne vám náladu
Tipy na nejlepší dýňovou polévku: Dužina z vydlabané dýně jako základ, zářivě oranžová barva i kořeněná chuť
Marie Svarcova uvařila 17. 11. 2024 09:12 Křehké ořechové rohlíčky ke kávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 17. 11. 2024 09:12 Křehké ořechové rohlíčky ke kávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let