Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Madlenka1 uvařil 13. 10. 2010 14:14 Krémová květáková polévka s hráškem 0 0 Zobrazit detail Krémová květáková polévka s hráškem Okomentovat
Představujeme přehlednější, krásnější a lepší web. Zjistěte, co je nového a na co se ještě můžete těšit!
Turecké manti: Miniaturní taštičky z tenkého těsta se plní masem i bramborami, orientální šmrnc jim dá speciální omáčka
20 foto Reportáž ze zákulisí MasterChef Česko aneb Den s Adamem: Budíček v 6 ráno, jídlo v autě a do postele o půlnoci