KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Simply Food uvařila 27. 6. 2015 09:09 Krémová polévka z řapíkatého celeru a jablek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Simply Food uvařila 27. 6. 2015 09:09 Krémová polévka z řapíkatého celeru a jablek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Vánoční dárky pro gurmety: Multifunkční vařečka, marmeláda s alkoholem, kuchařka či časopis pod stromečkem potěší
Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Nadja 90 min