Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
JanaDorazinova uvařila 2. 9. 2013 13:59 Krémové krůtí rizoto s kotrčem kadeřavým 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 9. 10. 2012 11:53 Krémové krůtí rizoto s kotrčem kadeřavým 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 9. 10. 2012 11:53 Krémové krůtí rizoto s kotrčem kadeřavým 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jan Punčochář poradil, jak připravit dokonalý smažák: Sýr musí být tučný a olej dobře rozpálený, říká šéfkuchař