Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:20 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:19 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:19 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:18 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště