Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:20 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:19 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:19 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2011 08:18 Krkovice v rumu s čerstvými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!