Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
RubyRom uvařila 4. 11. 2023 05:22 Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 4. 8. 2021 05:28 Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 4. 8. 2021 05:28 Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 1. 5. 2018 17:32 Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem Okomentovat
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru