Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Olga Urvalkova uvařila 28. 3. 2018 11:40 Krůtí roláda se špenátem a batátové pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Olga Urvalkova uvařila 28. 3. 2018 11:40 Krůtí roláda se špenátem a batátové pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Olga Urvalkova uvařila 28. 3. 2018 11:40 Krůtí roláda se špenátem a batátové pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
Tradiční zabijačka má svůj řád a pravidla: Krev má míchat benjaminek rodiny a mozeček připadne jako odměna mistru řezníkovi