Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
lenka-m uvařila 9. 5. 2015 18:27 Krůtí špízy na grilu 0 0 Zobrazit detail Krůtí špízy na grilu Okomentovat
lenka-m uvařila 9. 5. 2015 18:27 Krůtí špízy na grilu 0 0 Zobrazit detail krůtí špízy na grilu Okomentovat
lenka-m uvařila 9. 5. 2015 18:27 Krůtí špízy na grilu 0 0 Zobrazit detail Krůtí špízy na grilu Okomentovat
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá