Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Jakou mouku zvolit na bramboráky? Aby byl výsledek nejlepší, poradíme, který druh vybrat a kolik mouky použít
Proč přidat ocet do těsta na bramborové knedlíky? Fígl našich babiček zaručí, že se knedlík nerozpadne a bude skvělý
cathleen uvařila 27. 5. 2015 10:19 Krůtí žaludky ve smetanové omáčce s hlívou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 27. 5. 2015 10:19 Krůtí žaludky ve smetanové omáčce s hlívou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bizarní jídelní výstřelky z historie: Podával se džem z rybího měchýře, vařilo se pivo s kohoutem a pekly se koláče s živými ptáky
Tvarohové řezy: Hrnečkový moučník je úžasně vláčný, osvěžující a lahodný na chuť. Hotový je za chvíli a zvládne ho i začátečník