Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:15 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:11 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:00 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:00 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:00 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kopr ve sladkokyselém nálevu: Klasický recept s cukrem, octem a solí je snadný na přípravu a zvládne jej každý
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně