Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Lidunka uvařila 19. 9. 2011 20:46 Kuře se zkaramelizovaným zelím a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 15. 9. 2011 15:10 Kuře se zkaramelizovaným zelím a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 15. 9. 2011 15:07 Kuře se zkaramelizovaným zelím a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 15. 9. 2011 15:04 Kuře se zkaramelizovaným zelím a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 15. 9. 2011 15:03 Kuře se zkaramelizovaným zelím a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
38 foto Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Pudinková bublanina z jednoho vejce: Nadýchaný a vláčný moučník plný ovoce je snadný a vhodný i pro pekařské začátečníky