Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
JanaDorazinova uvařila 13. 5. 2013 10:23 Kuřecí česnekové kousky na kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 5. 2013 10:23 Kuřecí česnekové kousky na kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 5. 2013 10:23 Kuřecí česnekové kousky na kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Babiččiny plněné rohlíčky: Křehké cukroví s máslovým krémem božsky chutná, důležité je předem správně připravit formičky
Brokolice má své skalní fanoušky i odpůrce. Ty druhé snadno přesvědčíte lahodným quichem nebo pečenými placičkami
Staré hrušky můžete využít nejen do koláče. Udělejte z nich lahodný med, pikantní čatní, výborné smoothie nebo omáčku k masu