Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
JanaDorazinova uvařila 14. 5. 2009 10:27 Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 14. 5. 2009 10:26 Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 14. 5. 2009 10:25 Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 14. 5. 2009 10:24 Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky