Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Anna Kocikova uvařila 11. 4. 2023 16:16 Kuřecí játra z horkovzdušné fritézy s dušenou směsí z pánve 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 11. 4. 2023 16:16 Kuřecí játra z horkovzdušné fritézy s dušenou směsí z pánve 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 11. 4. 2023 16:16 Kuřecí játra z horkovzdušné fritézy s dušenou směsí z pánve 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení