Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
isindy uvařila 2. 7. 2017 14:58 Kuřecí kari rýže s bešamelovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Saela uvařil 12. 8. 2011 15:30 Kuřecí kari rýže s bešamelovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Saela uvařil 12. 8. 2011 15:29 Kuřecí kari rýže s bešamelovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suzanna uvařil 17. 9. 2010 09:45 Kuřecí kari rýže s bešamelovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný