Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Už jste jedli šunkoflekozelo? Vylepšená klasika školních jídelen i obědů u babičky chutná skvěle. Prozradíme vám, jak na ni
Petra Dvor. uvařila 13. 2. 2023 20:19 Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 6. 2. 2023 15:24 Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí