Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 23,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji s máslem zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená vykostěná stehna. Orestujeme a osolíme a opepříme.
Krok 2: Přidáme nakrájený pórek a žampiony.
Krok 3: Chvilku restujeme za stálého míchání a přidáme kari, promícháme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Pod pokličkou dusíme doměkka. Pak vlijeme smetanu a prohřejeme.
Zveřejněno 6. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 56 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 10 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 12 minutami
Uzený guláš
brtna před 35 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 2 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
máslo,
žampióny,
pórek,
koření kari,
vývar drůbeží,
smetana
Komentáře (5)