Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
lenka-k uvařila 25. 1. 2016 12:09 Kuřecí maso zapečené s nivou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lenka-k uvařila 25. 1. 2016 12:08 Kuřecí maso zapečené s nivou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes
Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 veronikape