Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:21 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:20 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:20 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:20 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť