Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Petra Zuzakova uvařila 5. 6. 2009 13:06 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Zuzakova uvařila 5. 6. 2009 13:04 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
alus.s uvařila 11. 10. 2008 07:44 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 3. 10. 2008 21:28 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejsem český Gordon Ramsay, říká Radek Kašpárek. V Hell's Kitchen jsem ale ostřejší, než mě lidé znají. Bude to jízda
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu