Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
cathleen uvařila 9. 4. 2015 10:05 Kuřecí plátky s houbami a celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 9. 4. 2015 10:05 Kuřecí plátky s houbami a celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 9. 4. 2015 10:05 Kuřecí plátky s houbami a celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Perfektní uzení Davida Plzáka naučil jeho dědeček: Vše, co vytváříme, děláme ručně a zákazníci to oceňují, říká
Strouhanka jako pověstná třešnička na dortu: Dokonale dochutí těstoviny, dá grády řízku a lze z ní připravit i falešný parmazán
Smetanová jahodová zmrzlina se dá připravit i bez zmrzlinovače. Aby v ní nezůstaly krystalky, musí se v mrazáku několikrát promíchat