Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Domácí houskové knedlíky snadno, rychle a bez kynutí: S kypřicím práškem jsou krásně nadýchané a hotové během chvilky
varilamyskakasicku uvařila 6. 5. 2013 18:28 Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 5. 2013 18:28 Kuřecí prsa "nadivoko" s brusinkovou salsou a šťouchaným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý