Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Moanka uvařila 6. 8. 2023 07:39 Kuřecí roláda s nádivkou, zabalená do listového těsta 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2023 06:31 Kuřecí roláda s nádivkou, zabalená do listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2023 06:31 Kuřecí roláda s nádivkou, zabalená do listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Holka u plotny radí: Jak udělat masopustní boží milosti, křehotinky, fánky či květinky? Jedno těsto nabízí mnoho možností
21 foto (Ne)souboj restaurací spojil soupeře z Pohlreichovy televizní show: Tisíce návštěvníků ocenily steaky, dršťky i kolena