Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mirca75 uvařila 16. 4. 2010 13:57 Kuřecí rolovaný plátek se slaninou, zázvorem a uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 16. 4. 2010 13:56 Kuřecí rolovaný plátek se slaninou, zázvorem a uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 27. 3. 2010 19:55 Kuřecí rolovaný plátek se slaninou, zázvorem a uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 27. 3. 2010 19:55 Kuřecí rolovaný plátek se slaninou, zázvorem a uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Roman Staša ustál moderátorské zemětřesení na Nově: Mám ve Snídani jeden velký problém, přiznal nedávno