Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
První republika s Kristinou: Pomerančové placičky z roku 1924 chutnají jako marokánky, příprava je však snazší
Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Eliza uvařila 16. 3. 2014 08:51 Kuřecí směs se sterilovanou kukuřicí a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 08:51 Kuřecí směs se sterilovanou kukuřicí a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 08:50 Kuřecí směs se sterilovanou kukuřicí a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců