Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
JanaDorazinova uvařila 26. 10. 2018 10:36 Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 10. 2018 10:36 Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý