Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

26. 10. 2018 12:36

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 150 kJ / 992 kcal
Bílkoviny26,68 g
Tuky39,28 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol116 mg
Sodík165 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy128,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z videa na FB

Zvláštní je, že množství česneku není nijak zvlášť cítit. Omáčka je velmi jemná..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Irule

30. 10. 2018 15:11

:-O mňam, hned bych si dala :yes:<3

Eja57

26. 10. 2018 21:39

Jana Dorazinová-Remková: Ano, česnek vcelku předá jen příjemnou vůni a náznak česnekové chuti. Běžně používají Italové - stroužky i neloupané jen nechat prohnat v oleji a vyndat, no a klasika je vepřová pečeně na mléce, tam se dává stroužků česneku opravdu hodně. Jestli tu recept není tak ho přidám. Edit: No je tu - od Elizy a moc pěkný. No a moooc dobré - při pečení třeba směsi zeleniny v troubě přidat rozříznutou palici česneku, zakápnout olejem a po upečení si vymačkat stroužky třeba na bagetu....

JanaDorazinova

26. 10. 2018 18:18

Oskeruska: Věř mi, že ten česnek skoro není cítit. Samotnou mne to překvapilo. Ta chuť je velmi jemná, s jemným nádechem česneku. Možná proto, že není utřený, ale zůstává vcelku;-)

Oskeruska

26. 10. 2018 17:40

kuřecí steak je normální oficiální název pro vykostěné kuřecí stehno..pod tímto názvem se to i v obchodě prodává...40 ks stroužků česneku mne překvapilo, ale proč ne, když říkáš, že je to dobré :-) mně se to líbí a určitě někdy zkusím :-K:yes:

JanaDorazinova

26. 10. 2018 16:30

casino: Milý casino. Video onoho receptu zcela přesně ukázalo, čím mám a nemám opékat nejdříve, takže jsem se toho držela a na chuti mu to neubralo. Já troubu "posléze" použila, abych se držela receptu tak, jak byl dán. Jídlo je skvělé a já nemám, co víc bych dodala.

casino

26. 10. 2018 13:26

"Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu"
No, ponechme stranou co je to steak, že :-)
Pokud dělám stejné maso, tedy kus kuřecí nožky v kožuchu, tak nejprve opékám kůží dolů asi 2x delší dobu než posléze druhou stranu bez kůže a bohatě to stačí :yes:
...a troubu posléze nepoužívám :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí steak kuřecí steak na medu kuřecí steak recept kuřecí steaky na medu kuřecí stehenní maso recepty kuřecí steaky kuřecí steaky recepty steak z kuřete na na tymiánu kuřecí stehenní steak kuřecí steak z vykoštěných stehen kureci steak s kůží steaky na medu kuřecí steak s medem pečeme kuřecí steaky doba pečení kuřecího steaku kuřecí na medu s tymiánem jak péct kuřecí steaky kuřecí nožky na medu kureci platek na medu kuřecí steak na na medu

Suroviny: řízky stehenní, česnek, máslo, med, tymián, vývar masový, smetana 12%, mouka hladká, kůra citronová, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KxvY