Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Anna Kocikova uvařila 21. 11. 2023 08:57 Kuřecí stehna s celerovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 11. 2023 08:57 Kuřecí stehna s celerovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí