Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
varilamyskakasicku uvařila 30. 6. 2013 17:05 Kuřecí vývar se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 30. 6. 2013 17:03 Kuřecí vývar se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 30. 6. 2013 17:03 Kuřecí vývar se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 30. 6. 2013 17:03 Kuřecí vývar se šafránem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník