Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
ivulinka uvařila 27. 2. 2010 14:14 Kuřecí závitky na zelí polévané pivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 2. 2010 14:11 Kuřecí závitky na zelí polévané pivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 2. 2010 14:10 Kuřecí závitky na zelí polévané pivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej