Kuřecí závitky na zelí polévané pivem

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hod. 7 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hod. 7 názorů

Suroviny 3 porce

3 kuřecí prsa
1 cibule
3 stroužky česneku
sůl
pepř
6 plátků anglické slaniny
3 hranolky eidamu
1 sklenice sterilovaného zelí
1 dl piva
hladká mouka
1 ostravská klobása

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa opatrně naklepeme, osolíme je, opepříme, potřeme utřeným česnekem, poklademe cibulí nakrájenou na půlměsíčky, položíme plátek slaniny a jeden hranolek sýru. Maso svineme a obalíme v hladké mouce.

  2. Pekáček vyložíme zelím, které prosypeme hladkou moukou (asi 4 PL), na ně naskládáme kuřecí závitky, obložíme zbylou anglickou a ostravskou klobáskou nakrájenou na kostičky.

  3. Pekáček zalijeme pivem a dáme do trouby péct. Nejdříve pečeme zakryté a před dopečením odkryjeme, aby maso zrůžovělo.

    Podáváme s bramborami.

Komentáře k receptu Kuřecí závitky na zelí polévané pivem

Tématické fráze: kureci zavitky kuřecí závitek na pivě kuřecí závitky na zelí zelí s pivem kuřecí závitek zelí závitky se zelím recept na zavitky ze zeli kuřecí závitky do trouby kuřecí závitky v zelí zavitek na pive kuřecí závitky zelí recept kuřecí závitek zelí kureci prsa zeli kuřecí závitek se zelím recept kuřecí prsa s pivem kuřecí prsa na pivě závitky zelí kuřecí na zelí kuřecí prsa zelí recept kuřecí a zelí