Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,39 g |
Tuky | 11,15 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky na zelí polévané pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQlX
Moje poznámka
Kuřecí závitky na zelí polévané pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQlX
Nejnovější recepty
Brokolicová polévka se sýrovými noky
Přidáno před 2 hodinami
Ovarová polévka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Suchošová rybí pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí ball tip sous-vide
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno sous-vide
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá bábovka šlehačková
Neregistrovaný před 2 minutami
Jáhlový nákyp s jablky
Neregistrovaný před 14 minutami
Biskupský chlebíček II
Neregistrovaný před 15 minutami
Celerová pomazánka
Neregistrovaný před 16 minutami
Pudinkáče
Neregistrovaný před 26 minutami
Pečené karbanátky
Neregistrovaný před 27 minutami
Zelná polévka s klobásou
Neregistrovaný před 44 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Neregistrovaný před 45 minutami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Neregistrovaný před 46 minutami
Vanilková bábovka
Neregistrovaný před 49 minutami
Tématické fráze:
kureci zavitky,
kuřecí závitek na pivě,
kuřecí závitky na zelí,
zelí s pivem,
kuřecí závitek zelí,
závitky se zelím,
recept na zavitky ze zeli,
kuřecí závitky do trouby,
kuřecí závitky v zelí,
zavitek na pive,
kuřecí závitky zelí,
recept kuřecí závitek zelí,
kureci prsa zeli,
kuřecí závitek se zelím,
recept kuřecí prsa s pivem,
kuřecí prsa na pivě,
závitky zelí,
kuřecí na zelí,
kuřecí prsa zelí recept,
kuřecí a zelí
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
hranolky,
zelí sterilované,
pivo světlé,
mouka hladká,
klobása ostravská
Komentáře (8)