Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Ivana79 uvařila 28. 9. 2010 13:51 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 28. 9. 2010 13:51 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
happy.lenulka uvařila 27. 8. 2010 12:00 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 9. 2009 17:12 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 9. 2009 17:12 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 9. 2009 17:12 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Okurka jako královna zeleniny je náročná a vybíravá. Nemá ráda mrazíky a slimáky, při správné péči se však odmění sladkými plody