Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Marie Klara uvařila 29. 5. 2010 10:12 Kváskový chléb aneb znouzectnost 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Klara uvařila 29. 5. 2010 10:12 Kváskový chléb aneb znouzectnost 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Klara uvařila 29. 5. 2010 10:12 Kváskový chléb aneb znouzectnost 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoce v Řecku voní vánočním chlebem se skořicí a pomerančem, na štědrovečerním stole je krůta s touto masovou nádivkou