Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
nigina uvařila 6. 6. 2014 16:33 Kváskový chlieb s celozrnnou múkou a melasou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nigina uvařila 6. 6. 2014 16:33 Kváskový chlieb s celozrnnou múkou a melasou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nigina uvařila 6. 6. 2014 16:33 Kváskový chlieb s celozrnnou múkou a melasou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Máslové Bebe sušenky se vyrábějí již od 50. let minulého století a dodnes se používají do mnoha dezertů