Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
nigina uvařila 6. 6. 2014 16:33 Kváskový chlieb s celozrnnou múkou a melasou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nigina uvařila 6. 6. 2014 16:33 Kváskový chlieb s celozrnnou múkou a melasou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nigina uvařila 6. 6. 2014 16:33 Kváskový chlieb s celozrnnou múkou a melasou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu
Poctivé kynuté lívance jako od babičky: Podle receptu od Santnerky jsou úžasně nadýchané a vždycky se povedou
Jak grilovat hermelín? Aromatickou chuť i vůni zvýrazní marináda, kolečka cibule nebo plátky slaniny. Důležité je sýr dobře zabalit