Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
petram uvařila 23. 3. 2014 08:19 Kynutý koláč s banánem a domácí nutelou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 3. 2014 08:18 Kynutý koláč s banánem a domácí nutelou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 3. 2014 08:17 Kynutý koláč s banánem a domácí nutelou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 3. 2014 08:17 Kynutý koláč s banánem a domácí nutelou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladkokyselá meruňková omáčka: Luxusní doplněk k tvarohovým nokům, bramborovým šiškám i drůbežímu masu