Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Jídlo pojmenované po slavných hokejistech: Jágr má svůj burger, Pastrňák zase těstoviny. Gretzky také nevyšel naprázdno
Retro okénko: Hořčice od Labeny stávala 7,60 Kč a sklenice od ní nazývané hořčičáky se zásadně nevyhazovaly
Anna Kocikova uvařila 28. 8. 2014 20:28 Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sunny.sofi uvařila 27. 8. 2014 16:41 Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit
Marry me chicken aneb Jídlo, u kterého se žádá o ruku: Dokonale šťavnaté kuře ve smetanové omáčce s bylinkami a chilli chutná božsky
Letem jídelním světem: Jak na dokonalý orientální rýžový pilaf? Nadýchanost zajistí propláchnutí rýže i trik s utěrkou