Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

27. 8. 2014 18:41

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie3 660 kJ / 875 kcal
Bílkoviny168,76 g
Tuky12,77 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 620 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy15,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarda Kadic

29. 8. 2014 08:38

sunny.sofi: Jasně,každý vaří tak,jak to chutná jemu:yes::-K

sunny.sofi

29. 8. 2014 08:22

jarda Kadic: Když já to takhle ráda:-8;-) Také děkuji:-K

sunny.sofi

29. 8. 2014 08:21

Anna Kocikova: Aničko, děkuji moc za milá slovíčka i překrásnou fotečku:-)

Anna Kocikova

28. 8. 2014 22:27

Sofinko,dělávám podobně,pouze z předního:-)Ale je fakt,že všechny suroviny v hrnci zalévám horkou vodou,aby bylo maso hezky šťavnaté...i když u v posledí době zakoupeného masa mi to příjede jedno,je-li zalité studenou,nebo horkou vodou:-S
Uvařené maso máme nejraději s nakládanými hříbky:-p
Bodík je jistý a jedna fotka navrch:-p:-)

jarda Kadic

27. 8. 2014 22:30

sunny.sofi: já myslím, že casino měl na mysli dobu vaření zeleniny a ne teplotu.

sunny.sofi

27. 8. 2014 21:48

casino: Pokud je teplota vody jediným problémem, čtenáři diskuze si jistě napustí tu správnou:-D.
Nicméně - polévka to fakt nebyla, neboť po dovaření zbyde zhruba stejně vývaru, zeleniny i masíka (to bych v Prostřenu dostala, že je to moc husté a syté;-))
A ačkoliv jsem na netu našla několik receptů, ze kterých jsem vycházela, raději změním název, protože se tu fakt nechci nechat kamenovat za něco, co bylo opravdu dobré:-S.

casino

27. 8. 2014 19:50

maris: má pravdu:yes:

sunny.sofi: vy jste vlastně uvařila čistokrevnou hovězí polífffku:-))
...a když už jídlu dáte název, tak by jídlo mělo názvu odpovídat i postupem přípravy a ne jen použitými surovinami:-((
No, a jak chutná 150´ vařená zelenina víme všichni, co jsme se podobné nepředloženosti sami dopustili:-((:-D

maris

27. 8. 2014 19:13

sunny.sofi: věřím, že jste si pochutnali, je to dobrota:-p:-)

sunny.sofi

27. 8. 2014 19:01

maris: Ono toho vývaru není moc, je to taková dobrá silná šťávička... Masíko bylo dobré a šťavnaté. Ale proč ne;-) Děkuji:-K

maris

27. 8. 2014 18:46

Já bych určitě dala maso do vařící vody a potom jen mírně táhla - 2,5-3 hodiny. Když se dá do vařící vody, zachová si šťavnatost, když do studené, je lepší vývar, ale to v tomto případě nechceme;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso zelenina zalitá vývarem hovězí maso s křenem hovezi maso,kren vareny hovězí s krenem křen zalitý hovězim vývarem recepty hovězí maso plátky taflspitz tafelspitz s krenem taflspitz recept bramburky hovezi s krenem vvařené hovězí maso s křenem tafelspitz tafelspiz

Suroviny: hovězí zadní, přední hovězí, mrkev, celer, petržel, cibule, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, sůl, křen

TopRecepty.cz

Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jVwB