Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Lucasinka uvařila 31. 8. 2010 16:00 Lahodný jablečný koláč 0 0 Zobrazit detail po upečení Okomentovat
Lucasinka uvařila 31. 8. 2010 16:00 Lahodný jablečný koláč 0 0 Zobrazit detail jablečná směs Okomentovat
Lucasinka uvařila 31. 8. 2010 16:00 Lahodný jablečný koláč 0 0 Zobrazit detail s vrchní vrstvou - před upečením Okomentovat
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu