Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 20. 5. 2010 11:16 Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 20. 5. 2010 11:16 Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 20. 5. 2010 11:16 Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramboroví utopenci jsou výbornou levnou chuťovkou, která nadchne i vegetariány. S pivním sýrem jsou báječné
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí