Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Paprika uvařila 5. 8. 2009 16:20 Lančmít (luncheon meat) v alobalu 0 0 Zobrazit detail Vytažené z trouby Okomentovat
Paprika uvařila 5. 8. 2009 16:20 Lančmít (luncheon meat) v alobalu 0 0 Zobrazit detail Dobrý oběd Okomentovat
Paprika uvařila 5. 8. 2009 16:20 Lančmít (luncheon meat) v alobalu 0 0 Zobrazit detail Zabal a dej na 25 min. do trouby Okomentovat
6 foto Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice