Originální způsob, jak zavařit vyzrálá, voňavá rajčata: Rajčatový salát ve skle chutná jako čerstvý i v lednu
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
veganotic uvařila 21. 9. 2015 10:28 Lasagne s houbami, kapustou a bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 21. 9. 2015 10:28 Lasagne s houbami, kapustou a bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Křehké kedlubny: Modré odrůdy dřevnatí mnohem méně, vypěstovat je můžete i na balkoně, jen je třeba je dobře zalévat a hnojit
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!