Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
mika59 uvařila 31. 7. 2017 13:03 Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 7. 2017 13:03 Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 7. 2017 13:03 Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 7. 2017 13:03 Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
Recept na slaný masový koláč z křehkého těsta: Podle předpisu z 15. století funguje dodnes a je úžasně šťavnatý