Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
tejaja uvařila 15. 11. 2013 18:26 Ledový salát se zeleninou a vajíčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 11. 2013 18:26 Ledový salát se zeleninou a vajíčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 11. 2013 18:26 Ledový salát se zeleninou a vajíčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat