Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
spagetka uvařila 21. 7. 2012 11:44 Lehká polévka ze syrovátky a podmáslí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 21. 7. 2012 11:44 Lehká polévka ze syrovátky a podmáslí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 21. 7. 2012 11:44 Lehká polévka ze syrovátky a podmáslí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
28 foto Zelňačku podle Péti z MasterChefa pochválil i Jan Punčochář: Je od mojí prababičky, svěřil se soutěžící