Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
MiskaM uvařila 7. 10. 2019 18:36 Litý bramborový koláč se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 7. 10. 2019 18:36 Litý bramborový koláč se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 7. 10. 2019 18:36 Litý bramborový koláč se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
32 foto Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky